Зубні імплантати повертають молодість

Здорові зуби ця невід'ємна частина якості життя та соціальної активності людини і одна зі складових його здоров'я.

Незважаючи на значні успіхи сучасної стоматології, більшість людей позбавляється одного, кількох, а іноді всіх своїх зубів у різному віці.

Втрата зубів (адентія) є серйозною медичною і соціальною проблемою. Відсутність одного або декількох зубів це не тільки погіршення жування, але і косметична проблема. Втрата цілої групи зубів призводить до швидких змін зовнішнього вигляду.

Якщо це задні зуби, кістка в цій області поступово зникає, різці та ікла виступають вперед, куточки рота опускаються, що повністю змінює вираз і овал обличчя людини. При втраті передніх зубів губи увалюються всередину, носогубні складки поглиблюються, шкіра навколо рота збирається дрібними зморшками.

При відсутності всіх зубів відстань між носом і підборіддям скорочується на третину. Особа зморщується і набуває специфічний старечий вигляд.

Як відновити дефект зубного ряду, не піддаючи препаруванню сусідні зуби? Як уникнути негативного впливу знімних протезів на опорні зуби і слизову оболонку порожнини рота?

Високотехнологічним напрямом стоматології є дентальная імплантація зубів, яка дозволяє здійснити раціональне протезування без препарування зубів і уникнути знімного протезування навіть при їх повній втраті.

Імплантат! Що це таке?

Імплантати можна назвати штучними корінням зубів, вони виконані з титану надзвичайно біосумісного матеріалу.

Імплантати встановлюють в кістку щелепи і беруть на себе утримуючу функцію видаленого зуба. Імплантат «зживається»! з кісткою і стає твердою опорою для Ваших нових зубів.

У разі відсутності одного або декількох зубів, коронки і мости встановлюються тільки на імплантати без пошкодження (обточування) своїх зубів.

Лікар імппантолог стоматології Дентім-А володіє великим досвідом роботи, що дозволяє грамотно і раціонально відшкодувати втрату Вашого зуба, завдяки використанню різних систем імплантації. При недостатній для ефективної імплантації товщині кісткової тканини, можливо провести кісткову пластику (нарощування кісткової тканини).

Використання сучасних технологій в руках професіонала і дотримання пацієнтом приписів лікуючого лікаря дозволяє досягти приживлення імплантанта в 99% випадків.

Переваги імплантації:

Імплантати дозволяють заміщати дефекти зубного ряду без обточування сусідніх зубів.

Імплантатами можна заміщати дефекти зубного ряду будь-якої протяжності і локалізації.

Імплантати дають можливість протезування повністю беззубої щелепи більш зручними незнімними конструкціями.

Знімний протез з опорою на імплантати буде набагато краще триматися і забезпечить кращу функцію в порівнянні зі звичайним знімним протезом. Це дає нашим пацієнтам набагато більше впевненості в собі. Підвищення ефективності процесу жування веде за собою поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Наслідок оздоровлення організму. Знімний протез з опорою на імплантати має набагато менші кордони, отже, до нього набагато легше звикнути, і він практично не відчувається як чужорідне тіло в роті.

Є ситуації, коли традиційними методами взагалі неможливо допомогти людині, а застосувавши протезування на імплантатах можна

Впровадження в кістку імплантантів зупиняє розсмоктування кістки в області відсутнього зуба (або зубів). Кістка позбавлена функціонального на грузки швидко атрофується. Впровадження імплантанта дозволяє знову навантажити кістку.

Сучасний рівень розвитку стоматології дозволяє в деяких випадках впроваджувати імплантант відразу після видалення зуба і практично відразу виготовляти коронку для нього.

Наші філіали:

Філіал "Гагарінський"

Адреса: пр. Гагаріна 171

Філіал "Лівобережний"

Адреса: пр. Миру 6

Філіал колишній гот. "Свердловск"

Адреса: вул. Володимира Антоновича 6

«Ортопанорама» Гагаріна

Адреса: пр. Гагаріна 108

«Ортопанорама 2» Лівобережний

Адреса: пр. Миру 6

Сан Марко

Адреса: пр. Гагаріна 108


Послуги:


Панорамний знімок
Пломбування
Косметична реставрація зубів
OrthoSnap
Вектор-терапія
Ортодонтія
Імплантація
Ультразвукова ендодонтія
Металокераміка
Вініри
Озон в стоматології
Плазмоліфтинг
Easy Align
Лікування пародонтиту
Лікування зубів ICON
Адгезивний міст
Ортопедичне лікування
Лазер "Picasso"
Реставраційна відбілювання