Що таке ортодонтія?

Ортодонтія – це розділ стоматології, який займається виправленням і попередженням порушення положення зубів та аномалій прикусу. Формування правильного прикусу - це не тільки естетична сторона лікування, але і попередження розвитку різних захворювань зубів і щелепи. Вважалося, що таке лікування може проводитися тільки в період формування зубо-щелепної системи, тобто у дітей і підлітків. В даний час з'явилися нові конструкції, що дозволяють проводити ортодонтичні корекції з хорошими результатами як у дітей, так і у дорослих.

Самолігуюча система Damon 3 - це нова, більш естетична версія революційної технології Damon, яка завоювала за останні роки величезну популярність у всьому світі завдяки своїй неперевершеній ефективності.

Завдяки особливостям конструкції брекетів Damon 3, тертя при переміщенні зубів під час ортодонтичного лікування в сотні разів менше, ніж при використанні традиційних брекет-систем. Це дозволяє досягти чудових результатів за менший термін, набагато рідше вдаючись до видалення зубів.

Суперм'які контури і закруглені краї забезпечують максимальний комфорт пацієнта. Систему дуже легко коригувати. Брекети Damon 3 - єдина система в світі, яка без утомляющих незручних лігатур надає відчуття "чотирьох міцних стін", вона повністю контролює і виправляє положення зубів в короткі терміни: брекет до брекета - зубок до зуба. Доведено, що в порівнянні з традиційними системами система Damon дозволяє провести лікування в середньому на 6 місяців швидше ... при менших діючих силах!

Ми хочемо бути кращими, тому використовуємо найякіснішу і, відповідно, найдорожчу апаратуру з представлених на світовому ринку.

Традиційна брекет-система

  • 1. Брекет
  • 2. Дротова дуга
  • 3. Лігатурний гачок
  • 4. Пружина
  • 5. Металева і еластична лігатури
  • 6. Петля
  • 7. Кільце
  • 8. Кінчик лігатури
  • 9. Замок
  • 10. Кінець дротової дуги

Для того, щоб утримати дугу на місці потрібні еластичні лігатури. Еластичні лігатури створюють тертя і тиск, що затягує процес лікування, і робить його менш комфортним для пацієнта. Вони також надзвичайно схильні до фарбування.

Ортодонтичне лікування змінить Ваше життя на краще!
Наші філіали:

Філіал "Гагарінський"

Адреса: пр. Гагаріна 171

Філіал "Лівобережний"

Адреса: пр. Миру 6

Філіал колишній гот. "Свердловск"

Адреса: вул. Володимира Антоновича 6

«Ортопанорама» Гагаріна

Адреса: пр. Гагаріна 108

«Ортопанорама 2» Лівобережний

Адреса: пр. Миру 6

Сан Марко

Адреса: пр. Гагаріна 108


Послуги:


Панорамний знімок
Пломбування
Косметична реставрація зубів
OrthoSnap
Вектор-терапія
Ортодонтія
Імплантація
Ультразвукова ендодонтія
Металокераміка
Вініри
Озон в стоматології
Плазмоліфтинг
Easy Align
Лікування пародонтиту
Лікування зубів ICON
Адгезивний міст
Ортопедичне лікування
Лазер "Picasso"
Реставраційна відбілювання